Adva Zakai [IL], Hedwig Houben [NL] & Marcelline Delbecq [FR]

6 X KORT

vr 4 nov 11, 20u00 | za 5 nov 11, 21u00 . STUK Onthaal
STUK Onthaal

Adva Zakai, Marcelline Delbecq en Hedwig Houben brengen elk korte performances die de kijker meenemen in hun persoonlijke beeldtaal en sfeer. Ondanks grote inhoudelijke verschillen resulteert dat in een spannende reeks van zes korte voorstellingen.

Adva Zakai toont drie stukken van Solo Solutions, een solo in verschillende delen die aan de slag gaat met wat er is: een persoon, een tekst, een tafel en een ruimte. Ze hanteert daarbij wel een heel eigen logica. “My body is a dance company and an exhibition space. My leg is a political party and my arm a half of a heart.”

Six Possibilities For A Sculpture IV van Hedwig Houben is de vierde in een serie lezingen over een onvoltooide sculptuur. Ze bespreekt de twijfels en de overwegingen bij het maken van een werk en ze vertelt over de rollen die het object al heeft vervuld. Ze onderzoekt verder de mogelijkheden voor de sculptuur en het spreken hierover.

Marcelline Delbecq presenteert twee ‘live-readings’ waarbij ze met minimale middelen de verbeelding aan het werk zet. Glimpses vertelt over haar korte en toevallige ontmoetingen met bekenden als Lou Reed of Dave Grohl. In Showtime geeft ze een virtuele rondleiding in een oude filmzaal.

Adva Zakai toont Opening, het vierde deel van Solo Solutions, op de openingsavond in Museum M.
Extra info performances Adva Zakai. 

€10 (basis) | €6 (reductie)

© G. Longueville
var/media/events/.thumbs/ca171e3dde583de7ae42aea703073cdb.jpg