Begüm Erciyas (TR)

this piece is still to come

za 10 nov 12 . 21:00
STUK Studio

Kan een kunstenaar zich verzetten tegen het idee dat een werk ‘voltooid’ moet worden? Wat als het werk nooit ‘af’ is of als iedere presentatie de première van een nieuwe versie is?

this piece is still to come kiest voor herhalingen in plaats van conclusies. Iedere herhaling opent de deur voor een nieuwe herhaling. De beeld- en geluidsopnames van iedere versie van de voorstelling vormen de basis van de volgende voorstelling. De voorstelling is nooit af, want er is altijd nog minstens één nieuwe versie waarin de opnames van deze versie worden gebruikt.

N.a.l.v. Playground repeteert Begüm Erciyas in STUK en nodigt het publiek uit voor deze work-in-progress van een eeuwigdurende work-in-progress.

Deze voorstelling maakt deel uit van het kunstenfestival 0090
0090+logo.jpg 

Concept en choreografie: Begüm Erciyas Video: Andrea Keiz Geluid: Florian Mathews In samenwerking met: Diego Agullo, Lucas Dietrich, Jenny Beyer, Irina Müller, David Bergé, Ayara Hernandez,… Productie management: Barbara Greiner Productie: Begüm Erciyas Co-productie: Kunstenfestival 0090, STUK Kunstencentrum Leuven Subsidies van Ministry of Culture Hamburg, Fonds Darstellende Künste en met de steun van The Contemporary Arts Alliance Berlin.

GRATIS

© D.Bergé
var/media/events/.thumbs/5bbed3437dd2b5eb78d370a7b5094d0c.jpg